Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Personal Training bij Sir Winston Fitness

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Tegenwoordig is tijd een waardevol begrip. Mensen krijgen het steeds drukker, werken steeds meer en leven dynamischer. Dit alles resulteert in het algemeen aan een gebrek aan lichaamsbeweging en gezonde voeding. En dit is nou juist hetgeen waarvan men de energie krijgt om goed te blijven functioneren.

Vandaar dat personal training de laatste tijd z’n instroom vindt onder steeds meer werkenden. Het is simpelweg een handige en effectieve manier om snel weer in vorm te komen. Ook Sir Winston Fitness in Rijswijk ziet de voordelen van personal training. Zij bieden sinds kort gecertificeerde personal trainers die helpen bij het bereiken van specifieke doelstellingen. “Ik ben blij dat ik bij kan dragen aan de gezondheid van de bewoners van Rijswijk. Ik geef de mensen die bij ons komen trainen advies in een gezonde levensstijl, begeleid ze natuurlijk bij het trainen en daarbij zorg ik dat ze gemotiveerd blijven werken aan hun lichaam.” Aldus Pieter Nesty, personal trainer bij Sir Winston Fitness.

Sir Winston Fitness is een nieuw en innovatief fitnesscentrum in Rijswijk met een uitgebreid sportaanbod, zij zijn vanaf 1 februari ook gestart met het aanbieden van personal training lessen. Kijk voor meer informatie over personal training en de personal trainers bij Sir Winston Fitness op www.sirwinstonfitness.nl

Banner