Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Zon.1 verliest weer verre uitwedstrijd: 3-0 in Sneek.

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Haaglandia/Winston moest weer een lange rit huiswaarts maken met lege handen. Werd eerder bij EVV in Limburg verloren, nu moest de ploeg van trainer Edwin Grünholz het onderspit delven met het laaggeplaatste SWZ Boso/Sneek.

alt

 

 

 

 

 

 

Het was overigens de enige wedstrijd die doorging in de Topklasse. De Rijswijkers moesten aantreden zonder Roel Stoffels, Umit Bektas en Jesse van de Burg, die moesten toekijken omdat een gele kaart in een vorige duel een uitsluiting tot gevolg had.

 

pech

 

De gastheren uit Sneek vochten voor iedere meter en gaven het Haaglandia niet cadeau. De thuisploeg kreeg ook de eerste mogelijkheden. Een omhaal van spits Patrick Altenburg ging net naast. Aan de andere kant had Haaglandia pech, dat een kopbal van Mourad Mghizrat geen doel trof. In de laatste vijf minuten van de eerste helft nam SWZ toch de leiding. Mark Homme van der Veen schoot de bal na een prima individuele actie langs doelman Ismail Oruc: 1-0, al ging er wel een fout van Brayen Bröcker aan vooraf.

 

Na de doelwisseling was de thuisclub de bovenliggende partij. Trainer Grü nholz had Bröcker en Patrick Batist in de kleedkamer achter gehouden en André Thibou en Samet Gorer ingebracht. SWZ wist zich ook enkele kansen te scheppen, maar doelman Oruc stak in goede vorm en hield vooralsnog Haaglandia in de wedstrijd.

 

verdubbelen

 

Halverwege de tweede helft zag SWZ kans om de marge te verdubbelen. Mark Homme van der Veen vond met zijn voorzet bij de tweede paal Cees Smaal, die Oruc geen kans gaf en koppend de 2-0 scoorde. Haaglandia had nog terug kunnen komen in de wedstrijd, maar een Rijswijkse inzet werd bij de thuisploeg van de lijn gehaald.

 

Vlak voor tijd werd het ook nog 3-0, maar dat was eigenlijk alleen van belang voor de statistiek. Ramon Giro Batalla liet doelman Oruc voor de derde maal de trieste gang naar het net maken. Abbes Brahimi was toen al van het veld gezonden. Haaglandia heeft dit seizoen aan laagvlieger SWZ/Boso Snkee liefst zes punten verspeeld.

 

© Haaglandenvoetbal.nl

 

Banner