Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Strijdbaar zat.1 verslaat DUNO 1 met 1-3.

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

De formatie van onze trainer Maurizio Ceccucci, die deze week zijn contract met 1 jaar heeft verlengd,  begon  zéér voortvarend met als gevolg dat al in de 3e min. een 0-1 voorsprong werd genomen. Het was Kees, die een door Karam prima genomen hoekschop binnen kopte.
Vermoedelijk nog nagenietend van deze snel genomen voorsprong liet ons elftal de touwtjes wat vieren waar DUNO dankbaar gebruik van maakte en kans zag om uit het niets binnen 2 minuten de gelijkmaker aan te tekenen. (1-1).
Door deze tegentreffer waren onze spelers zich meteen bewust dat onze tegenstander geen katje was om zonder handschoenen aan te pakken.
Nog voor het eerste kwartier was verstreken ontving Donny de bal, die er als een haas mee van doorging richting het DUNO-doel. Hij rondde deze actie af door snoeihard op doel te schieten. De doelman kreeg dit schot niet onder controle en liet de bal los. Che, die mee was gerend, was zeer attent en gleed de bal alsnog binnen. 1-2.
Zowel aanvallend als verdedigend was Haaglandia deze middag veruit de betere ploeg.
 

 

alt alt
Jedsel Markes in actie voor DUNO                 Jordi Versteeg blijft Stephan van der Kruk voor


Na de theepauze bouwde ons team in de 47ste min. de score verder uit. Het was Donny, die een terugspeelbal onderschepte. Na eerst de DUNO goalie te hebben omspeeld, schoot hij uit een zeer moeilijke hoek doelpunt nummer 3 in het mandje. 1-3.
Het spel was gespeeld. DUNO had op het oog ook niet meer de kracht om nog een alles of niets tegenoffensief in te zetten.
In de 68e min. legde scheidsrechter Roozeboom de wedstrijd een paar minuten stil. Hij ging naar de zijlijn en ging even in gesprek met beide trainers. Wat er daar werd besproken is mij onbekend maar vanaf mijn plaats leek het erop, dat de scheids kenbaar wilde maken dat hij licht geblesseerd was. Na een onderbreking van een minuut of vijf werd de wedstrijd voortgezet.
In de slotfase gebeurde er weinig noemenswaardige zaken. Neptherry, die Nicky verving omdat deze vanwege een lichte hersenschudding thuis op bed lag,wist met een redding van wereldklasse een tweede DUNO goal te voorkomen en Donny zag nog een kopbal op de paal uiteenspatten.
Het was een fijne sportieve wedstrijd om naar de
kijken en waar HAAGLANDIA volkomen terecht 3 winstpunten mee naar huis nam. Gefeliciteerd.
 
 

 

alt alt
Che Jenner loopt juichend teriug                    Fel Duel om de bal op de Haagsche Dynamiek


MAN OF THE MATCH:
Mede namens een aantal trouwe Haaglandia supporters heeft Karam deze titel verdiend.
Scheidsrechter Roozeboom floot best een goede wedstrijd alleen jammer, dat hij voor bijna iedere (lichte) overtreding de gele kaart toonde. In deze zeer fair gespeelde partij voetbal was het geven van zoveel gele kaarten in mijn beleving wat overdreven.   
                                            
OPSTELLING:
Neptherry Kwidana,Serkan Kayahan, Kees v/d Straaten,Jordi Versteeg,Stefano Tamin(C),
Virgil Tjin-Asjoe,Karam Boukhari,Hakan Aygun,Che Jenner,Andre Rumampuk,Donny Urgert.

GvB.
 
 
Foto's: Haaglandenvoetbal.nl
 
 
Banner