Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Uitslagen en verslagen zaterdag 9 en zondag 10 februari

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Uitslagen van zaterdag 9 en zondag 10 februari 2013:

HAAGLANDIA zo.1  - vrij      
Westlandia zo.2  - HAAGLANDIA zo.2      af  - gek.
           
HAAGLANDIA za.1  - DSO 1 1  - 4
HAAGLANDIA za.3  - vrij      
           
HAAGLANDIA A1  - vrij      
Zestienhoven A1  - HAAGLANDIA A2 1  - 6
HAAGLANDIA B1  - Alphense Boys B1 0  - 5
Berkel B1  - HAAGLANDIA B2 1  - 1
HAAGLANDIA B3  - Voorschoten'97 B1 1  - 5
HAAGLANDIA C1  - Feyenoord AV C1 4  - 1
HAAGLANDIA C2  - Ter Leede C1 af  - gek.
HAAGLANDIA C3  - Den Hoorn C1 2  - 7
DUNO C2  - HAAGLANDIA C4 2  - 0
de Ster C1  - HAAGLANDIA C5 3  - 2
HAAGLANDIA D1  - Sparta R'dam D2  1  - 0
HAAGLANDIA D2  - Den Hoorn D1 af  - gek.
Honselersdijk D1  - HAAGLANDIA D3 af  - gek.
RKDEO D2  - HAAGLANDIA D4 0  - 4
DSO D6  - HAAGLANDIA D5 0  - 5
HAAGLANDIA D6  - HMC D1 H  - nog
Verburch D3  - HAAGLANDIA D7 2  - 6
HAAGLANDIA E-top  - RKDEO D4 af  - gek.
Honselersdijk E1  - HAAGLANDIA E1 af  - gek.
Quick E3  - HAAGLANDIA E2 2  - 0
HAAGLANDIA E3  - RAS E1 af  - gek.
Wilhelmus E3  - HAAGLANDIA E4 6  - 5
HAAGLANDIA E5  - de Ster E2 af  - gek.
Vredenburch E4  - HAAGLANDIA E6 2  -
HAAGLANDIA E7  - DHC E9 2  - 5
Rijnsburgse Boys F1  - HAAGLANDIA F1 af  - gek.
HAAGLANDIA F2  - Nootdorp F1 af  - gek.
HAAGLANDIA F3  - Haagse Hout F1 0  - 3
HAAGLANDIA F4  - Laakkwartier F1 af  - gek.
HAAGLANDIA F5  - RKDEO F5 af  - gek.
Leidschenveen F1  - HAAGLANDIA F6 2  -
RKDEO F12  - HAAGLANDIA F7 af   - gek. 
DWO F11M  - HAAGLANDIA F8 0  - 3
HAAGLANDIA F9  - HBS F10 3  - 1
Houtwijk sv F2  - HAAGLANDIA F10 12  - 0
Sportcl. Monster F8  - HAAGLANDIA F11 4  - 5
Loosduinen MP1  - HAAGLANDIA MP1 af  - gek.
HAAGLANDIA MP2  - vrij      
HAAGLANDIA MP3  - GSC ESDO MP2    -  
HAAGLANDIA MP4  - Hercules MP1 28  - 11
HAAGLANDIA MP5  - RKAVV MP1 6  - 14
HAAGL. Ieniminies  - onderling      
           

 

Zestienhoven A1 - Haaglandia A2 = 1-6
Onder de rook van Rotterdam/The Haghe airport won onze A2 na een 1-2 tussenstand en een 1-3 ruststand toch vrij eenvoudig deze wedstrijd, waardoor de A2 tegenstander Zestienhoven passeerde op de ranglijst. Het halve dozijn doelpunten werd volgeschoten door Achmed (penalty), Ilias (3x) en Lovett (2x).

 
Berkel B1- Haaglandia B2 = 1-1
De B2 leed slordig puntenverlies. Thuisploeg en hekkensluiter Berkel streed met open vizier en vol overgave; onze B2 dacht er als koploper kennelijk toch een tikkeltje te gemakkelijk over ... We kwamen dus bedrogen uit want ondanks een 0-1 voorsprong (Natan, na een voorzet van Randy) en een stevig overwicht in het laatste half uur met verschillende goede mogelijkheden, was een moment van onachtzaamheid voor de thuisploeg voldoende om 1-1 te scoren. De stand bovenin de hoofdklasse blijft spannend met VCS 14-28, H'dia 14-28, Katwijk 13-27, VVSB 14-27 en dan nog ARC, RCL en Sportlust'46 op het vinkentouw. 


Haaglandia B3 - Voorschoten'97 B1 = 1-5
De Voorschotenaren hadden het best wel even benauwd toen Marlito al na 5 minuten voor de 1-0 aantekende en V'97 met 12-36 (dus zonder enig verliespunt) met pijn en moeite met 1-1 de rust haalde. In de tweede helft hielpen wij V'97 wel heel eenvoudig in het zadel met twee eenvoudig weggegeven strafschoppen. Allebei glaszuiver, maar oliedom weggegeven door een tegenstander te vloeren terwijl deze niet in scoringspositie was ... Dat het hierna nog 1-4 en 1-5 werd is eigenlijk niet meer relevant. Als 'best of the rest' had de B3 echt voor een stunt kunt zorgen. 


Haaglandia C1 - Feyenoord av C1 = 4-1
Haaglandia kwam tien minuten voor rust in een fysiek zware maar rommelige eerste helft met 0-1 achter. Vijf minuten voor de rust scoorde Leroy na goed doorgaan van Engin uit zijn voorzet de 1-1. De tweede helft zette Haaglandia direct goed druk naar voren en na een mooie aanval over de goed spelende Akif en een mooie voorzet van Jeremy kopte Engin de bal mooi over de keeper 2-1. Nadat Jeremy een lobje over de keeper net aan de verkeerde kant van de paal zag eindigen, kwam Haaglandia op 3-1 omdat uitblinker Djamairo een bal van achteruit direct in de zestien bracht en Sherubin de 3-1 scoorde. Omdat in de tweede helft de duels in tegenstelling tot de eerste helft wel werden gewonnen van het fysiek spelende Feyenoord werd er verder niets meer weg gegeven en omdat Sherubin nog profiteerde van een foutje in de Feyenoord defensie werd er met 4-1 gewonnen en veroverde Haaglandia C1 de tweede plaats in de tussenstand doordat de volgende tegenstander Alexandria verrassend gelijk speelde tegen Quick en moet de C1 alleen het ongenaakbare Den Bosch voor zich dulden.

 
Haaglandia F3 – Haagse Hout F1 = 0-3
Zou de wedstrijd doorgaan of niet, want ’s morgens was het nog wit. Maar om 10.30 uur ging Haaglandia F3 dan het veld op. Het zou een pittige wedstrijd worden, want de uitwedstrijd was er met aardige cijfers verloren. Karim begint op doel en doet dat na een heel seizoen niet gekeept te hebben niet slecht. Onze jongens beginnen sterk en Haagse Hout komt er eigenlijk niet aan te pas. Er wordt lekker overgespeeld. Jamal, Faruk en Appie krijgen aardig wat kansjes, maar helaas de bal wil er niet in. Als Haagse Hout dan in de buurt van het doel van Haaglandia komt, zijn het Joey, Tony en Dustin die lekker staan te verdedigen en Karim die er wat leuke ballen uithoudt. Ondanks dat de jongens soms wat te dicht op elkaar lopen, wordt er op het middenveld door Beduran goed gekeken naar de zijkanten waar Shivan vaak vrij loopt en leuke bewegingen maakt. Hij zet dan ook nog de bal lekker voor, maar zoals ik al zei, de bal wil er maar niet in. Zo gaat Haaglandia met een 0-0 de rust in. Dit is natuurlijk niet slecht als er in de uitwedstrijd zoveel goals door Haagse Hout waren gemaakt.
Met goede moed en na een speech van Dennis, gaan de jongens het veld weer op en beginnen gelijk weer sterk. Tony en Joey staan weer hun mannetje en ook Shivan helpt de verdedigers af en toe een handje (voetje). In de 2e helft staat Seyid in de goal. Ook hij doet het lekker. Ondanks dat ie mooie ballen eruit houdt, is het dan toch Haagse Hout die na een eerste aanval in deze helft wel gelijk weet te scoren. Haaglandia laat de koppies niet hangen en gaat er sterk tegenaan. Jamal krijgt kansjes voorin, maar er staat een blonde verdediger bij Haagse Hout die alles tegenhoudt. En kunnen Jamal en Appie een keer lekker uithalen, gaat de bal net naast. Ook deze helft wordt er weer lekker samengespeeld en is Haaglandia gewoon sterker. Toch is het Haagse Hout die 2x weet te scoren. Karim probeert het voorin nog een paar keer, maar zoals ik al zei de goal was of te smal of de blonde van Haagse Hout hield alles tegen. Een doelpunt was jullie zeker gegund, maar helaas de scheids floot af en de wedstrijd werd verloren met 0-3. Jammer jongens, jullie hebben super gespeeld, lekker fel en goed samen gespeeld. Dan de volgende wedstrijd maar, daar geloof ik zeker in!

 

 

Banner