Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Uitslagen en verslagen zaterdag 2 en zondag 3 maart 2013

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Binnengekomen uitslagen en verslagen van het afgelopen weekeinde.  

UITSLAGEN SENIOREN 2 MAART 2013  
DUNO 1       - HAAGLANDIA za.1         1 – 3 
GDA 3       - HAAGLANDIA za.3        3  3
       
UITSLAGEN SENIOREN 3 MAART 2013  
HAAGLANDIA zo.1       - AFC 1       1   1
HAAGLANDIA zo.2       - HBS 2       4   0
       
UITSLAGEN JEUGD 2 MAART 2013  
LEONIDAS A1       - HAAGLANDIA  A1    0 – 2  gest. 
HAAGLANDIA  B1       - UNION B1       1 – 1
HAAGLANDIA  B2       - RCL B1       0 – 0
WESTLANDIA B2       - HAAGLANDIA  B3       0  - 1
OJC ROSMALEN C1       - HAAGLANDIA  C1       0 – 5
MEERBURG C1       - HAAGLANDIA  C2       3 – 1
SCHIPLUIDEN C1       - HAAGLANDIA  C3       3 – 2
HAAGLANDIA  C4       - HDV C1       3 – 2
HAAGLANDIA  C5       - WIK C1       2 - 4
LAAKKWARTIER D1       - HAAGLANDIA D1       1 – 3
HAAGLANDIA D5       - VITESSE DELFT D2       3 – 2
HAAGLANDIA D7       - SPORTCL. MONSTER D4       7 – 1
ZOETERMEER D3       - HAAGLANDIA E-TOP       1 – 1
HAAGLANDIA E1       - ADO DEN HAAG E1       3 – 3
HAAGLANDIA E2       - DHC E3       8 – 1
DE STER E1       - HAAGLANDIA E3       2 – 10
HAAGLANDIA E4       - GRAAF W. II VAC E4       2 – 1
VREDENBURCH E2       - HAAGLANDIA E5       7 – 5
HAAGLANDIA E6       - OLIVEO E3       0 – 2
HAAGLANDIA F1       - HBS F1       0 – 1
VELO F1       - HAAGLANDIA F2       7 – 2
QUICK F5       - HAAGLANDIA F3       4 – 1
WILHELMUS F2       - HAAGLANDIA F4       1 - 4
SEP F2       - HAAGLANDIA F5       1 – 4
HAAGLANDIA F6       - VREDENBURCH F3       8 – 2
HAAGLANDIA F7       - VUC F5       4 – 0
HAAGLANDIA F8       - LAAKKWARTIER F6     15 – 1
ESCAMP HSV F4       - HAAGLANDIA F9       BNO
RKDEO F18       - HAAGLANDIA F11       1 - 0 
HAAGLANDIA MP1       - ODB MP1     24 – 2
HAAGLANDIA MP2       - SEMPER ALTIUS MP1  
DIE HAGHE MP1       - HAAGLANDIA MP3     13 - 4
HAAGLANDIA MP4       - VREDENBURCH MP2     10 – 25
VUC MP1       - HAAGLANDIA MP5     23–  3

 

Leonidas A1 - Haaglandia A1 = 0-2 gestaakt
In de 15e minuut van de tweede helft besloot de scheids er een eind aan te maken toen een speler, na een wissel, met het publiek de confrontatie zocht, en ... vond. Wat hebben verschillende mensen toch een apart idee bij vrije tijds besteding ...


Haaglandia B1 - Union B1 = 1-1
Het laag geklasseerde Union leek voor nr.3 Haaglandia een eenvoudige prooi. Maar omdat onze B1 te veel kansen vermorste en de gasten hun spaarzame mogelijkheden ook niet wisten te verzilveren, werd met een 0-0 stand de rust bereikt. Na de pauze werd het onverwachts 0-1 en kon Jeffrey na een 2e gele kaart onder de douche. Desondanks werd de druk verder opgevoerd en kon Said met het linkerbeen, enkele minuten voor tijd, de gelijkmaker binnen krullen. De jongens roken de winst, maar realiseerden zich niet dat de gelijkmaker eigenlijk al in de slotminuut was gevallen van het horloge van de scheids, ofschoon de stadionklok nog enkele minuten aan gaf. Toen de scheids niet lang daarna affloot, en de stadionklok 39:25 aangaf, raakten sommigen van onze spelers hiervan zo van de leg, dat ze met haantjes gedrag hun punt wilden maken. In de consternatie die na afloop ontstond werd de scheids belaagd en een Union speler geschopt. Onwaardig gedrag dat niet getolereerd wordt.


Haaglandia B2 - RCL B1 = 0-0
De B2 heeft na de winterstop nog niet z'n draai kunnen vinden. Schorsingen, blessures en vakantiegangers zorgen er voor dat (te) veel vaste krachten ontbreken. Zaterdag waren Izzy, Raphael en Seyid de invallers en allen haalden een dikke voldoende. Het fysiek sterke RCL raakte binnenkant paal en lat naast en boven doelman Mats en vermorste verder nog enkele opgelegde kansen. De dreiging van onze B2 was er wel, maar veel minder, waardoor de B2 feitelijk met 0-0 won. De stand bovenin de hoofdklasse is Katwijk 15-32, VCS en VVSB 16-31, H'dia 16-29.


Haaglandia C4 - HDV C1 = 3-2
Het bezoekende HDV leed zijn eerste seizoennederlaag. Het was even zoeken voordat er een scheids gevonden was, waardoor er met een half uurtje vertraging gestart kon worden. In een spannende pot bleef de C4 net aan de positieve kant van de score. HDV behoudt ondanks het eerste puntverlies nog steeds een riante voorsprong op de rest van de teams.


Laakkwartier D1 - Haaglandia D1 = 1-3
Het door personele problemen geplaagde D1 team was erg blij met de aanwezigheid van enkele D2 spelers die zonder toezegging op de bank kwamen zitten. Na een sterke eerste helft waarin onze D1 heer en meester was, werd de kleedkamer met een 0-0 stand opgezocht. In de pauze mocht Anthony zijn trainingspak uittrekken om wat meer fysiek geweld tegen de traditierijke zwart-rood blokken in de strijd te gooien. De wissel pakte goed uit want Anthony eiste een hoofdrol voor zich op door tweemaal het net te vinden: 0-2. En toen de 0-3 van de voet van de andere D2 invaller Lorenzo kwam, was het natuurlijk helemaal feest. De stand bovenin de 2e divisie is: Feyenoord 15-34, Spartaan'20 16-34, ADO 16-32, H'dia 17-31 en Sparta 16-30.

 
De Ster E1 - Haaglandia E3 = 2-10 
 
Haaglandia E3 speelde zaterdag tegen De Ster. Een ploeg die 2 punten onder ons stond. Al vrij snel in de eerste helft konden we een voorsprong opbouwen en werd duidelijk dat we deze wedstrijd vrij gemakkelijk zouden gaan winnen. Ook bleek hieruit dat er in de poule voor E3 nog wel mogelijkheden liggen om de klassering te verbeteren, een derde plaats is nog zeker haalbaar. Maar wat eigenlijk belangrijker is, is dat E3, ondanks de wat mindere tegenstander zaterdag, toch heel goed voetbal op de mat legde. Eigenlijk speelde alle spelers een goede wedstrijd. Er werd volop bewogen, heel goed gecombineerd, en deze combinaties monden dikwijls uit in prachtige voorzetten, die in deze wedstrijd -anders dan in enkele wedstrijden aan het begin van het seizoen- meestal ook werden verzilverd. En er zaten een aantal prachtige doelpunten bij! Voor trainers en ouders is het goed om te zien dat spelers zich goed ontwikkelen en deze wedstrijd geeft vertrouwen voor de ‘derby’ tegen koploper Velo a.s. zaterdag. Jongens, goed trainen deze week en jullie trainers kijken nu al uit naar de wedstrijd zaterdag! Trainer René.
 
 

Quick F5 - Haaglandia F3 = 4-1 
Om 09.45 uur startte de wedstrijd tegen Quick. De wedstrijd is nog maar een minuut bezig als Quick uitbreekt. Deze eerste kans wordt echter netjes gestopt door Joey die de eerste helft op doel begint. Dan begint Haaglandia ook de aanval op te zoeken. Wat Karim nog niet doet, doet Jamal wel en dat is schieten op doel, waaruit wat kansjes ontstaan. En als Quick een keer op de Haaglandia helft komt, zijn het Tony en Dustin die het achterin goed dicht houden. Faruk zet een aanval op, maar weet Jamal net niet te bereiken. Dan is het toch weer Quick die in de 8e minuut de 2-0 scoren. Haaglandia blijft vechten en dan een solo van Karim die de bal dan aflegt op Shivan. Helaas komt Shivan net een teenlengte te kort om uit te kunnen halen. Ook Beduran en Seyid gaan zich met de aanval bemoeien, waardoor er wat meer kansjes ontstaan. Een vrije trap van Karim gaat rakelings langs. Haaglandia blijft op de helft van Quick en dan is het Appie die het van ver probeert, maar ook zijn bal wil er niet in. En als Quick dan een keer op de helft van Haaglandia komt, zijn het wederom Tony, Dustin en Joey die het achter lekker dichthouden. Dan is het opeens tijd, sta er een beetje versteld van, want de jongens hebben er nog niet echt 20 minuten op zitten. Zo gaan onze jongens, tegen de verhouding in, met een 2-0 achterstand de rust in.
Om 10.11 uur gaat de 2e helft van start. Nu start Appie op doel. Haaglandia begint gelijk weer sterk en is het eerste schot van Jamal. Even later een schot van Shivan die maar net door de keeper verwerkt wordt tot een corner. Een doelpunt is nu toch wel verdiend. Dan is het toch Quick die scoort en zal het moeilijk worden om terug te komen, maar Haaglandia laat de moed niet zakken en blijft goed voetballen. Een leuk een – tweetje tussen Shivan en Karim, waarbij laatste op het doel schiet, maar ook deze bal gaat net langs. Het zit ons ook niet mee. Tony staat achterin echt lekker te verdedigen, geen Quick speler komt langs hem. Ook Appie houdt er leuke ballen uit. En mocht er toch een Quick speler uitbreken, dan is daar nog Joey die ze tegenhoudt. Dan is het toch weer Quick die weet te scoren en zo is het toch al weer 4-0. Even later krijgen Beduran en Shivan een kans, maar zoals ik al zei de bal wil er maar niet in. Er volgt wel een corner die Seyid mooi voor het doel schiet en die Beduran mooi inkopt. Toch nog de verdiende eretreffer. Dan nog een aanval van Quick die Joey weet af te weren. Dan fluit de scheids af en dat is snel, want het is pas 10.25 uur en volgens ons moet er dan nog iets langer gespeeld worden. Maar helaas deze bal gaat niet op bij de tegenpartij. En zo stapt Haaglandia met, een onverdiende, nederlaag van het veld (4-1). Weer lekker gespeeld, nu moeten die ballen er nog in die elke keer net langs gaan. Goed samengespeeld, lekker verdedigd en aangevallen en jullie hadden zeker een gelijkspel verdiend. Volgende keer dan maar!!
 

 

Banner