Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Voetbalschool Het Verschil start zondag 3 maart nieuwe cursus

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Voetbalschool Het Verschil start op zondag 3 maart a.s. met een nieuwe cursus:Techniek is de basis.

 

Jeugdtrainers werken dagelijks met jonge spelers, om plezier te hebben, maar ook om ze te helpen zich als voetballer verder te ontwikkelen, te verbeteren, ongeacht op welk niveau ze spelen.

Vaak zijn de groepen te groot en wordt er te weinig aandacht besteed aan de techniek en juist de techniek is zo belangrijk en heel goed trainbaar.

Wij geven via de Coerver-Meulensteen-methode training, met deze methode gaan jonge spelers spectaculair vooruit. Wij zien dat al jaren en dan bedoelen wij kinderen van alle niveaus en leeftijden.

 

De cursus bestaat uit:
 
·       De Basis:
Balgevoel, het “baas” worden over de bal, hier is vooral het individu belangrijk, allerlei dribbelvormen, het aan- en meenemen, richtingsveranderingen, beide benen gebruiken en allerlei 1:1 vormen.
·       Vervolg:
In deze fase worden allerlei technieken verder ontwikkeld, met meer weerstand, meer snelheid en vooral het onderhouden en verbeteren.
·       De Masterclass:
Het trainen van functionele techniek gekoppeld aan een positie of speelwijze, dus een vertaling naar de wedstrijd.
Overigens bepaalt de voetbalschool of uw kind voor een Masterclass in aanmerking komt.
  
 
Ontwikkelen

Elke speler heeft vertrouwen nodig, elke dag beter willen worden en techniek is eenvoudig trainbaar, “baas” zijn over de bal, betekent meer tijd in de wedstrijd, vaak betere oplossingen maken, de juiste keuze kunnen maken en ……….het geeft enorm veel zelfvertrouwen.

 

Wij zijn al vanaf 2005 bezig met onze voetbalschool en is één van de oudste voetbalscholen in onze regio. Elke keer proberen wij alles te doen om uw kind het vertrouwen en voetbalplezier te geven. Vele deelnemers van onze school hebben stage gelopen bij verschillende BVO’s en velen zijn zelfs aangenomen en spelen daar nog, zoals: Dante Roethof, Naoufal Bannis, Taner Bayram, Lorenzo Seymouson, Kevin Jacobs, Khallil Dahmani, Zion Valies, Jason Meerstadt, Adil Berrada, Jaimy Brute, Yusuf Bilen, Dylan Bernadina en nog velen. Dan zijn er ook nog al die jongens die zaterdags met veel meer plezier zijn gaan spelen.

 

De nieuwe cursus start op: 3 MAART A.S. U kunt zich nu opgeven. Voor meer informatie kunt u terecht op de site www.voetbalschoolhetverschil.nl of op nummer: 0641680911 t.n.v. Hans Kooijenga. U kunt natuurlijk op de club Hans, Patrick of Kees benaderen voor eventuele informatie.

 

Groet,

Voetbalschool het Verschil.

 

  

Banner