Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Jeugd

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

update 24 oktober 2014 17:00 uur


Indeling jeugd selecties en overige teams


A junioren, zie team pagina`s

B junioren, zie team pagina's

C junioren, zie team pagina's

D junioren, zie team pagina's

E junioren, zie team pagina's

F junioren, zie team pagina's

MP junioren, zie team pagina's

IM junioren, zie team pagina's

 Spelers geboren in 2004 pasfoto inleveren bij trainer in jan/feb 2015

Spelers die in 2004 zijn geboren, worden D-speler in het seizoen 2015-2016.

Om in de D-klasse uit te mogen komen heeft iedere speler een spelerspas nodig voorzien van pasfoto.

Aan iedere ouder met een kind geboren in 2004 het dringende verzoek om een pasfoto met op de achterkant naam en team, in te leveren bij de trainer.

 


Inloopspreekuur:

Ton Jenner- HJO Haaglandia ( email; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Patrick Mackaay - Assistent HJO  ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ; tel: 06-23728541 )

Elke maandag rond 18:00 uur is Patrick bereikbaar voor een inloopspreekuur. Ouders kunnen bij hen terecht voor al hun vragen op voetbaltechnisch gebied. Zij zijn te vinden in de commissiekamer op de 1e etage van het clubgebouw. Mocht er een situatie zijn waarbij U de HJO (en/of assistent) absoluut snel wil spreken, dan kunt U hen via bovenstaand emailadres contact leggen. 

Regelmatig komt het voor dat er tijdens het spreekuur mensen binnen komen met vragen op het organisatorische vlak. Hiervoor kunt u terecht bij de desbetreffende klasse-coordinator.  


Spreekuur jeugdvoorzitter:

Maandag van 17:00 tot 19:00 uur

Donderdag van 18:00 tot 19:30 uur

Alleen binnen deze tijden kunt u langskomen voor administratieve vragen. Wilt u de jeugdvoorzitter  apart spreken, dan dient u een afspraak te maken.

De voorzitter is bereikbaar via email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Openingstijden administratie: 

Iedere dinsdag en donderdag  van 18:00 - 20:00 uur zijn er medewerkers van Haaglandia te vinden in of rondom de administratieruimte voor allerhande financiele zaken.

 


Oefenwedstrijden voor de jeugd

Voor het organiseren van een oefenwedstrijd kan contact worden opgenomen worden via email Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Een oefen of schaduwwedstrijd kan aangevraagd worden door contact te leggen met dit emailadres; edoch minimaal 7 dagen voor de aanvang van de wedstrijd. Slechts na bevestiging van Haaglandia contactpersoon zal de wedstrijd een officiele status krijgen. Op onze website kunt U zo'n wedstrijd dan in de week voorafgaande aan de oefenwedstrijd in het programma gepubliceerd zien staan. Mocht er een kink in de kabel zijn opgetreden, schroom dan niet om contact te leggen. 


 


Lid worden?

Wil je bij Haaglandia komen voetballen en denk je dat je goed genoeg bent om in een van onze teams te spelen? Vul dan bijgaand formulier in. Op basis hiervan wordt er bekeken of je (op termijn) in aanmerking komt en ontvang je zo spoedig mogelijk bericht. Dus a.u.b. niet meer briefjes in postvakjes gooien, maar inschrijven via deze link (lid worden) al waar het inschrijfformulier zich bevindt. Bedenk je echter dat er flinke wachtlijsten zijn.

Ton Jenner

Hoofd Jeugd Opleiding


 


Wijziging

Wijziging van adres of telefoonnummer kunnen worden gemaild naar Jeugdcommissie.


 


Opzeggen lidmaatschap

Als je wilt stoppen met voetballen bij Haaglandia dan moet je schriftelijk opzeggen door een email te sturen naar de JEUGDCOMMISSIE met hierin je naam, adres en geboortedatum. Een mondelinge mededeling alleen aan de trainer, leider of bestuurslid is niet geldig. Door je mededeling op schrift (email) te zetten, heb jezelf ook bewijs!!! Denk er wel aan dat je voor een heel seizoen lid bent en voor het hele seizoen contributie verschuldigd bent. En een nieuw seizoen begint op 16 juni van ieder jaar ...!!! Het emailadres van de club is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Als je wilt overschrijven van de ene club naar de andere dan dient zulks te gebeuren voor 15 juni van ieder jaar ...!!! Hiervoor zijn speciale KNVB formulieren noodzakelijk. En te verkrijgen bij de club waar je naar toe wilt gaan. Bedenk dat van club veranderen na deze datum een moeilijk verhaal is, waarbij minimaal €75 kosten (knvb afdracht + adm.kosten) aan verbonden zijn. Je moet dan immers aan allerlei KNVB regels voldoen. Laat het dus niet zo ver komen. Overschrijf formulieren ophalen of inleveren is iets dat gebruikelijk rondom 31 mei plaats vindt en waarbij persoonlijk geplaatste handtekeningen van beide verenigingen een sleutelrol spelen (ivm inleveren kleding, tassen, wederzijdse contributieverplichtingen e.d.).


 

Banner