Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Belangrijk bericht voor ouders van jeugdleden: vrijwilligers gevraagd!

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Zonder vrijwilligers kan Haaglandia niet meer voortbestaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor werkzaamheden in de kantine. Een goedlopende kantine is van levensbelang voor Haaglandia. U leest het goed: van levensbelang! Dus zonder goedlopende kantine, kan Haaglandia niet voortbestaan en kunt u en/of uw kind in de toekomst niet meer bij onze mooie club voetballen! Voor een goedlopende kantine is het noodzakelijk dat er voldoende drankjes en etenswaren worden verkocht en dat er voldoende mensen achter de bar staan om spullen klaar te maken, te verkopen en de bar schoon te houden. Interesse om als kantinemedewerk(st)er een paar uurtjes per maand achter het buffet van ons clubhuis te staan? Meld U dan aub bij onze kantinebeheerders, of mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voorts zoeken wij nog vrijwilligers voor verschillende andere taken.

- Uittoernooien coordinator, dwz dat U thuis achter de PC, mbv een specifiek emailadres, de aanvragen voor Haaglandia jeugdteams om deel te nemen aan toernooien (uit!) kunt managen. 

- Thuistoernooien coordinator. We zijn voornemens om in het seizoen 2012-2013 meerdere thuistoernooien te organiseren voor onze teams. Een aantal voor de selectie teams, en een aantal voor niet-selectie teams. Maar voor beide zijn vele handjes nodig. Bij interesse kunt U zich melden in onze jeugdcommissiekamer.

- Klasse coordinator bij de ondersteuning van onze jeugdcommissie bij verschillende taken. 

 

Ook is er hier links op de website een formulier beschikbaar die U kunt invullen. Klik hier om naar het invulformulier te gaan. Ook kunt u het formulier inleveren in de commissiekamer.

Let op: Het gaat om een eerste indruk van wat u wilt doen! Uiteraard bepaalt u (na onderling overleg) zelf de dagen en tijden dat u beschikbaar bent, ook een inzet van bijvoorbeeld 1 keer per maand wordt gewaardeerd!

Als u vragen heeft over dit bericht kunt u een e-mail sturen aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Bedankt voor uw aandacht,
Namens het bestuur,
Alvast bedankt voor uw medewerking,

Henk van Leeuwen
Ron Mangelmans
René van Winkelen