Banner
 

Asta Casino

Banner

Foto van de week

 

Haaglandia F1 on Tour 2015

Hdia F1 on Tour 2015

 

Matzo Webdesign

Banner
Banner
Banner

Steun Stars in Their Eyes

Banner

Haaglandia zoekt nieuwe sponsoren!

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mailadres

Haaglandia zoekt nieuwe sponsoren!

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn gestart en het einde van de financiële zorgen van Haaglandia is gelukkig in zicht. Het bestuur en de sponsorcommissie verwachten dat ondernemers binnen de vereniging die nog geen sponsor zijn nu opstaan om Haaglandia structureel te ondersteunen via een reclamebord, een banner op de website of een andere manier van sponsoring. Ook uitbreiding van sponsorafspraken met bestaande sponsoren is natuurlijk een mogelijkheid!

Bij thuiswedstrijden van Haaglandia 1 zijn nieuwe sponsors van harte welkom. Door te investeren in een reclamebord (vanaf € 300,= per jaar) of een banner op de website (€ 150,= per jaar) helpt u niet alleen Haaglandia, maar investeert u ook in de naamsbekendheid, presentatie en marktpositie van uw bedrijf. Dit biedt ondernemende leden, ouders en bekenden van jeugdleden en Haaglandia supporters kansen!

Bent u zelf ondernemer en wilt u nu of in de toekomst gebruik maken van de mogelijkheden van reclamebordsponsoring, een banner op de Haaglandia website of een andere zelf gekozen sponsoruiting? Of werkt u bij een bedrijf dat Haaglandia wil sponsoren of kent u een ondernemer die interesse heeft in reclamebordsponsoring, een banner op de website of een andere vorm van sponsoring? Neem dan snel contact op met René van Winkelen (0621 526 807) of e-mail naar:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  .